Logotip Kamagra
DOMOV
NAVODILA ZA
UPORABO
DOSTAVA
AKCIJA
NOVICE
 
Brezplačna dostava logo

DOSTAVA

Kako naročiti Kamagro?

Dobrodošli v spletni lekarni kamagra-uzitek.com. Vzemite si čas in si izberite izdelek, ki vam bo zagotovo izboljšal kakovost vašega spolnega življenja. Zavedamo se, da je zdravje bistvenega pomena, zato smo za vas izbrali samo vrhunske izdelke.  Za vaše popolno zadovoljstvo, pa smo vam omogočili ENOSTAVNO in DISKRETNO naročilo ter Vam podarjamo BREZPLAČNO POŠTNINO.

Vaše zadovoljstvo je za nas ključnega pomena!
Naročilo

Kontakt za naročila in informacije

030 791 383
[email protected]
https://www.kamagra-uzitek.com

Dostava

Dostavo po celotni Sloveniji za nas opravlja naš poslovni partner Pošta Slovenije d.d. Pošljke so poslane z odkupnino, kar pomeni, da plačate po povzetju. Kot DARILO smo poštnino plačali mi, tako da je za vas BREZPLAČNA POŠTNINA. Pošiljk v tujino ne dostavljamo.

Izberete lahko med DOSTAVO NA DOM (Izberete možnost "Pošta Slovenije") in POŠTNO LEŽEČE (Izberete možnost "Poštno Ležeče").

V kolikor izberete možnost dostave na dom, vam poštni uslužbenec pošiljko poskuša vročiti na naslovu, ki ste ga izbrali. V primeru, da vas v tistem trenutku ni na izbranem naslovu, vam poštni uslužbenec v nabiralnik pusti obvestilo, s katerim prevzamete pošiljko na pošti.

V kolikor izberete možnost poštno ležeče, pa vas mi obvestimo (email, klic ali SMS), ko bo vaša pošiljka pripravljena za prevzem na pošti, ki ste jo določili in tako DISKRETNO prevzamete pošiljko.

Na voljo smo vam od ponedeljka do nedelje od 07.00 do 22.00
Oblazinjena kuverta dostava Pošta Slovenije dostava
Ob dostavi na dom ali prevzemu na pošti pošiljko, ki je bila poslana z odkupnino plačate poštnemu uslužbencu. Ob prevzemu pošiljke, se morate identificirati z osebnim dokumentom, v nasprotnem primeru vam pošiljke ne bodo izročili. Poštnina je za vas BREZPLAČNA, saj smo jo kot darilo vam, plačali mi. Pošta Slovenije d.d., pa vam ob prevzemu, v skladu s svojim cenikom zaračuna 5,58% provizije od vrednosti pošiljke.
Vse naše pošiljke so ustrezno zaščitene (v oblazinjeni kuverti) in diskretno odpremljene tako, da se vsebina pošiljke ne vidi navzven. V kolikor prejmete izdelek, ki bi bil tovarniško napačno zapakiran (premalo tablet v embalaži, hudo poškodovan izdelek) nas o tem nemudoma obvestite in poslali vam bomo takoj (na naše stroške) ustrezen izdelek, ter se vam za to iskreno opravičujemo.

POZOR: Prodajalec ne odgovarja za morebitne poškodbe izdelka, ki bi nastale med transportom oziroma dostavo izdelka.

Način dostave

Varnost pošiljke

Prevzem pošiljke

Čas dostave

Vsa naročila, ki bodo oddana do 17.00 bodo odpremljena še isti dan in bodo pri vas predvidoma že naslednji delovni dan. Naše izkušnje kažejo, da je 90% pošiljk, ki so bile naročene do 17.00, dostavljenih že v roku 24ur! Pošta Slovenije d.d. si pridržuje pravice, da bodo dostavili pošiljko najkasneje v 1-3 dneh. V kolikor pošiljke oz obvestila o pošiljki ne bi prejeli v roku 3 dni, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko številko 030 791 383 ali na kamagra.uzitek@gmail.com

Oddaja naročila

Naročilo

Prosimo Vas, da ob izpolnjevanju obrazca za naročilo kamagra izdelkov izpolnete vse potrebne osebne podatke (ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj, vrsta naročila). V kolikor niso izpolnjeni VSI podatki, se naročilo šteje za nepopolno in naročilo ne bo izpeljano. Kupec z oddajo naročila zagotavlja, da so posredovani osebni podatki njegovi ter zagotavlja točnost le teh.

Varnost osebnih podatkov

Vsi posredovani osebni podatki so obravnavani zaupno in se uporabljajo zgolj pri izvedbi naročila. Zbranih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam in jih varno hranimo izven dostopa vseh ostalih. Vaših osebnih podatkov ne bomo uporabili v namene marketinga, tako da je diskretnost zagotovljena!

Samo v kolikor pri naročilu izberete možnost PROMO, vam bomo 1x mesečno na vaš email naslov posredovali akcijsko ponudbo.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Vrhunski izdelki Kamagra, ki jih lahko naročite pri nas so originalni in v originalni embalaži.

Pred uporabo izdelka natančno preberite navodila in jih upoštevajte. Izdelke hranite izven dosega otrok in na temperaturi nižji od 30°C.

Izdelkov ne konzumirajte sočasno z alkoholom ali opojnimi substancami.

Ne opravljajte nakupov tovrstnih izdelkov pri nepreverjenih prodajalcih. Opravite varen nakup pri nas in zagotovite si varno spolnost polno užitkov.

Za uspešno delovanje izdelkov Kamagra je potrebna predhodna spolna vzburjenost.

Izdelki za doseganje erekcije in nadzora nad izlivom so namenjeni izključno moškim in odvsetujemo uporabo le teh ženskam. Priporočamo, da ženske uporabljajo Kamagra za ženske, ki omogočajo večjo spolno vzburjenost in sproščenost
051 780 900
POKLIČITE ZDAJ!
Garantirano najnižja cena
Brezplačna dostava dostava
Kamagra Super dostava
Super akcija dostava
€ 35,00 €     45,00
Ali Kamagra res deluje?
Kako diskretno naročiti Kamagro?
Kako diskretno naročiti Kamagro?
Ali so izdelki ORIGINALNI?
Nimam težav z erekcijo, ali potrebujem
Kamagra izdelke?
Nimam težav z erekcijo, ali potrebujem
Kamagra izdelke?
Lahko Kamagro uporabljajo tudi ženske?
Kateri Kamagra izdelek naj izberem?
Ali lahko kupim tudi kot darilo prijatelju ali
partnerju?

POGOSTA VPRAŠANJA O KAMAGRI

Kamagra Super dostava
SUPER AKCIJA za Kamagra Super velja do 31.08.2019! Naročite zdaj!
NOVICE:
Brezplačna dostava
Bodite pravi moški.
NAROČI
ZDAJ!
NAROČI ZDAJ!  030 791 383
KAMAGRA
IZDELKI
100% original
Oddajanje naročila prek naše spletne strani je enostavno, hitro in varno. Naročilo lahko oddate na 4 načine:

- prek spletne strani (s klikom na gumb "Naročilo")

- po telefonu (klic ali SMS sporočilo)

- po emailu

- osebni prevzem (v Ljubljani)
KAMAGRA
KAMAGRA IZDELKI
VSE O KAMAGRI
SPLETNA LEKARNA
KAMAGRA-UZITEK.SI
KAMAGRA GEL
KAMAGRA SUPER
KAMAGRA GOLD
KAMAGRA ŠUMEČE TABLETE
KAMAGRA BONBONI
KAMAGRA ZA ŽENSKE
NAVODILA ZA UPORABO
KAMAGRA NOVICE
AKCIJA
VIZITKA
Obiščite nas tudi na socialnih
omrežjih:
030 791 383
POKLIČITE ZDAJ!
POGOSTA VPRAŠANJA
KAMAGRA
POKLIČITE ZDAJ!
030 791 383
POKLIČITE ZDAJ!
030 791 383
KAMAGRA SUPER

KAMAGRA SUPER je revolucionaren izdelek! Najbolj učinkovit  za
doseganje erekcije in edini, ki vsebuje dodatnih 60mg
Dapoxetina, ki omogoča NADZOR NAD IZLIVOM.
Rezultati so FANTASTIČNI!
POGOSTA
VPRAŠANJA
NAROČI ZDAJ!
Naročilo
Kamagra Super
€ 35,00 €   45,00
KAMAGRA SUPER

KAMAGRA SUPER je revolucionaren izdelek! Najbolj učinkovit  za doseganje erekcije in edini, ki vsebuje dodatnih 60mg Dapoxetina, ki omogoča podaljšanje orgazma.
Rezultati so FANTASTIČNI.
Super akcija