Logotip Kamagra
 
Brezplačna dostava logo

DOSTAVA

Kako naročiti Kamagro?
Dobrodošli v naši spletni lekarni kamagra-uzitek.com. Vzemite si čas in si izberite izdelek, ki vam bo zagotovo izboljšal kakovost vašega spolnega življenja. Zavedamo se, da je zdravje bistvenega pomena, zato smo za vas izbrali samo vrhunske izdelke. Za vaše popolno zadovoljstvo, pa smo vam omogočili ENOSTAVNO in DISKRETNO naročilo ter vam podarjamo BREZPLAČNO POŠTNINO
Vaše zadovoljstvo je za nas ključnega pomena!
Naročilo
Kontakt

030 791 383
Dostava
Dostavo po celotni Sloveniji za nas opravlja naš poslovni partner Pošta Slovenije d.d. Pošljke so poslane z odkupnino, kar pomeni, da plačate po povzetju. Kot DARILO smo poštnino plačali mi, tako da je za vas BREZPLAČNA POŠTNINA. Pošiljk v tujino ne dostavljamo.

Izberete lahko med DOSTAVO NA DOM (Izberete možnost "Pošta Slovenije") in POŠTNO LEŽEČE (Izberete možnost "Poštno Ležeče").

V kolikor izberete možnost dostave na dom, vam poštni uslužbenec pošiljko poskuša vročiti na naslovu, ki ste ga izbrali. V primeru, da vas v tistem trenutku ni na izbranem naslovu, vam poštni uslužbenec v nabiralnik pusti obvestilo, s katerim prevzamete pošiljko na pošti.

V kolikor izberete možnost poštno ležeče, pa vas mi obvestimo (email, klic ali SMS), ko bo vaša pošiljka pripravljena za prevzem na pošti, ki ste jo določili in tako DISKRETNO prevzamete pošiljko.
Na voljo smo vam od ponedeljka do nedelje od 07.00 do 22.00
Oblazinjena kuverta dostavaPošta Slovenije dostava
Ob dostavi na dom ali prevzemu na pošti pošiljko, ki je bila poslana z odkupnino plačate poštnemu uslužbencu. Ob prevzemu pošiljke, se morate identificirati z osebnim dokumentom, v nasprotnem primeru vam pošiljke ne bodo izročili. Poštnina je za vas BREZPLAČNA, saj smo jo kot darilo vam, plačali mi. Pošta Slovenije d.d., pa vam ob prevzemu, v skladu s svojim cenikom zaračuna 5,58% provizije od vrednosti pošiljke.
Vse naše pošiljke so ustrezno zaščitene (v oblazinjeni kuverti) in diskretno odpremljene tako, da se vsebina pošiljke ne vidi navzven. V kolikor prejmete izdelek, ki bi bil tovarniško napačno zapakiran (premalo tablet v embalaži, hudo poškodovan izdelek) nas o tem nemudoma obvestite in poslali vam bomo takoj (na naše stroške) ustrezen izdelek, ter se vam za to iskreno opravičujemo.

POZOR: Prodajalec ne odgovarja za morebitne poškodbe izdelka, ki bi nastale med transportom oziroma dostavo izdelka.
Način dostave
Varnost pošiljke
Prevzem pošiljke
Čas dostave
Vsa naročila, ki bodo oddana do 17.00 bodo odpremljena še isti dan in bodo pri vas predvidoma že naslednji delovni dan. Naše izkušnje kažejo, da je 90% pošiljk, ki so bile naročene do 17.00, dostavljenih že v roku 24ur! Pošta Slovenije d.d. si pridržuje pravice, da bodo dostavili pošiljko najkasneje v 1-3 dneh. V kolikor pošiljke oz obvestila o pošiljki ne bi prejeli v roku 3 dni, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko številko 030 791 383 ali na kamagra.uzitek@gmail.com
Oddaja naročila
Naročilo
Prosimo Vas, da ob izpolnjevanju obrazca za naročilo kamagra izdelkov izpolnete vse potrebne osebne podatke (ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj, vrsta naročila). V kolikor niso izpolnjeni VSI podatki, se naročilo šteje za nepopolno in naročilo ne bo izpeljano. Kupec z oddajo naročila zagotavlja, da so posredovani osebni podatki njegovi ter zagotavlja točnost le teh.
Varnost osebnih podatkov
Vsi posredovani osebni podatki so obravnavani zaupno in se uporabljajo zgolj pri izvedbi naročila. Zbranih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam in jih varno hranimo izven dostopa vseh ostalih. Vaših osebnih podatkov ne bomo uporabili v namene marketinga, tako da je diskretnost zagotovljena!

Samo v kolikor pri naročilu izberete možnost PROMO, vam bomo 1x mesečno na vaš email naslov posredovali akcijsko ponudbo.

POMEMBNE INFORMACIJE:

Vrhunski izdelki Kamagra, ki jih lahko naročite pri nas so originalni in v originalni embalaži.

Pred uporabo izdelka natančno preberite navodila in jih upoštevajte. Izdelke hranite izven dosega otrok in na temperaturi nižji od 30°C.

Izdelkov ne konzumirajte sočasno z alkoholom ali opojnimi substancami.

Ne opravljajte nakupov tovrstnih izdelkov pri nepreverjenih prodajalcih. Opravite varen nakup pri nas in zagotovite si varno spolnost polno užitkov.

Za uspešno delovanje izdelkov Kamagra je potrebna predhodna spolna vzburjenost.

Izdelki za doseganje erekcije in nadzora nad izlivom so namenjeni izključno moškim in odvsetujemo uporabo le teh ženskam. Priporočamo, da ženske uporabljajo Kamagra za ženske, ki omogočajo večjo spolno vzburjenost in sproščenost
051 780 900
POKLIČITE ZDAJ!
Garantirano najnižja cena
Brezplačna dostava dostava
Kamagra Super dostava
Super akcija dostava
€ 35,00 €     45,00
Kako diskretno naročiti Kamagro?
Nimam težav z erekcijo, ali potrebujem
Kamagra izdelke?

POGOSTA VPRAŠANJA O KAMAGRI

Kamagra Super dostava
NOVICE:
Brezplačna dostava
Bodite pravi moški.
NAROČI
ZDAJ!
NAROČI ZDAJ!  030 791 383
100% original
Oddajanje naročila prek naše spletne strani je enostavno, hitro in varno. Naročilo lahko oddate na 4 načine:

- prek spletne strani (s klikom na gumb "Naročilo")
- po telefonu (klic ali SMS sporočilo)
- po emailu
- osebni prevzem (v Ljubljani)
KAMAGRA IZDELKI
VSE O KAMAGRI
SPLETNA LEKARNA
KAMAGRA-UZITEK.COM
Obiščite nas tudi na socialnih
omrežjih:
030 791 383
POKLIČITE ZDAJ!
POKLIČITE ZDAJ!
030 791 383
POKLIČITE ZDAJ!
030 791 383
KAMAGRA SUPER je revolucionaren izdelek! Najbolj
učinkovit  za doseganje erekcije in edini, ki vsebuje
dodatnih 60mg Dapoxetina, ki omogoča NADZOR NAD
IZLIVOM.
Rezultati so FANTASTIČNI!
Naročilo
Kamagra Super
€ 35,00 €
KAMAGRA SUPER

Kamagra Super je najbolj učinkovito zdravilo  za doseganje erekcije in edini izdelek, ki preprečuje prezgodnji izliv.
Super akcija
SUPER AKCIJA za Kamagra Super! EDINI izdelek na svetu, ki omogoča tudi nadzor nad izlivom! Naročite zdaj!